Új hozzászólás Aktív témák

  • honda130

    tag

    Üdvözlök mindenkit!
    Lányomnak van egy A52S telója. Nagyon szereti. De tegnap előtt gondolt egyet és megváltoztatta a feloldó kódját. Elmondása szerint, már a megváltoztatás alkalmával is többször kellett beírnia, mert mindig elhibázta. Aztán, mikor végre elfogadta neki, szerintem kétszer írta be ugyanúgy rosszul. :W Így aztán, hiába tudja az új jelszót és a régit is. A telefon nem fogadja el.
    Ott tartunk, hogy tegnap még elfogadta neki az újjlenyomatot, le is mentettünk képeket, ezt azt. Most újra kellene szerintem indítani recowery módban. Oda ugye úgy lépek be, hogy előtte kikapcsolom a készüléket. Ja? De kikapcsoláskor is kódot kér. Hoppá! :Y
    Ilyenkor mi van, Merítsem le a telefont?
    Tényleg nem lehet másképp visszanyerni azt a kódot? Vagy ha már úgyis újra kell indítani valahogy, Nem lehetne valami biztonsági mentést csinálni előtte? Közbe eszébe jutott, hogy készített két szép rajzot az IbisPaint X alkalmazással. Azt még nagyon sajnálja, hogy elveszik.
    Szóval? Vannak még itt olyan hozzáértők, mint régen? Emlékszem, az LG G2-t és a HTC Sensation XE-t még itt segített mindenki Rootolni, meg főzni. Most csak az adatokat kéne megmenteni. Meg ugye, kikapcsolni, valami gomb kombinációval, vagy bármivel.
    Előre is köszönöm!
    Kellemes ünnepeket, ha addig nem kommunikálnánk!

    Úgy csinálj lehetőleg mindent, hogy ne kelljen senki előtt letagadni hogy a te munkád. Én minden nap megpróbálom.

Új hozzászólás Aktív témák