Új hozzászólás Aktív témák

  • Cyborg

    őstag

    Sziasztok,

    ugye írtam annó, hogy rohadt hangos a Princess, meg párásodik az alja, gondolkodtam rajta, hogy visszaküldöm, de haverom átvette tőlem, mondván neki jó így is hangosan.
    Vettem gyors egy Gorenjet, uh arról is van tapasztalatom már. Kicsit meglepődtem rajta, hogy úgy mondjam.
    Bár nem sokkal kisebb az űrtartalma, mint a Princessnek, de a Princess sokkal nagyobbnak hat, és a helykihasználása is jobb. A gorenje inkább magas gép mély kosárral, a Princess meg lapos gép széles kosárral. A Gorenje kosara egy az egyben belefér a Princess kosarába, annyival kisebb. 4 db toast kenyér éppen csak belefér a Gorenje-nek, összeérnek, a princessbe lazán beférnek, így nem ragadnak össze a bundás kenyerek.

    A hangja rendben, nem zajos, normálisan jelez, ha véget ér a program, ezzel nincs gond, meg a kosár körüli szellőzés is jól megvan oldva, uh örülök.

    Ami viszont feltűnt, hogy jó meleg az oldala, és hátul nem olyan forró levegő jön ki, mint a többi gépből. Belenéztem, és látom, teljesen műanyag a belseje, még a hőpajzs az alján is műanyag. Ilyet még nem láttam, tök meglepő volt, viszont ez megmagyarázza, hogy miért forró az oldala bizonyos helyeken.
    Majd az idő eldönti, mennyire tartós ez a megoldás.

Új hozzászólás Aktív témák