Új hozzászólás Aktív témák

  • bajaki

    őstag

    válasz bul07 #5000 üzenetére

    Elvileg csak színben térnek el.
    Mikor a hozzászólásomat írtam pénteken, már nem volt elérhető eMAG forgalmazásban a HD9270/70 (illetve már a -15% kupon sem ment), a /90-est pedig már a Philips oldaláról nézegettem 25%-os kuponnal számolva. :D

    Végül kaptam 25%-os Philips kupont a hétvégén és úgy döntöttem, hogy a Wifi-s HD9280/90-et rendelem.
    49.122 Forintra jött ki, szerintem korrekt.

    Fehérben még olcsóbb, 25%-os kuponnal az 45.000 Ft. Azért nem ezt rendeltem, mert félek, hogy ezen sokkal jobban látszódnának a szennyeződések, gőz-és olajkicsapódások / besárgul idővel.
    Ha valaki nem igényli a Wifi-t, a HD9270/90 43493 Ft-ra jön ki. A topikot visszaolvasgatva, ez elég BB ár. Ha jó látom (és remélem), az általam rendelt és e között csak a Wifi a különbség, és a kosár kialakítása ugyanaz.

    Nem rossz gép egyébként a Siguro AF-S800 sem, a múltkori 29k-s árat szerintem biztosan megéri. Bár nyilván ezt komolyabb tapasztalat, első Air fryer-es tapasztaltként mondom.
    Ami miatt mégis úgy döntöttem, hogy visszaküldöm: tegnap azért próbáltam benne 600g viszonylag vékony hasábburgonyát sütni, és úgy látom, hogy igaz rá, hogy néha meg kell rázogatni, különben a felsők sokkal keményebbre sülnek ennek hiányában. Együtt lehetne élni vele, de csak kipróbálom a Philips-et inkább, aztán meglátjuk.
    A nagyobb kapacitást sajnálom elengedni, de az esetek 70%-ban egymagamra sütök majd úgy is, elégnek kell lennie.

Új hozzászólás Aktív témák