Új hozzászólás Aktív témák

  • kutkut

    addikt

    válasz ( V ) #46000 üzenetére

    Ezt senki sem mondta. Az egyelőre tényleg túlzásnak néz ki, ezért az árért meg főleg... De szerintem a HD kijelzős telók most már egész megfizethető áron mennek, és nyilván rá kéne költeni, de szerintem az megérné. Itt nagyobb az ugrás a wvga-hoz (ráadásul pentile :D) képest, mint a HD - fullHD-nál.
    Nem vagyok álszent, hisz én is sokáig használtam, de nekem megérte a váltás. Mondhatnátok, hogy önigazolás, de nem az. Miután megvettem az MX2-t, még vagy 2 hétig megvolt az SGS, ami alatt nem is használtam igazán. Aztán eladás előtt kézbe vettem, és rossz volt ránézni szegénykére. És feltettem magamban a kérdést: "Hogy bírtam eddig ezt nézni?"

    Na jól van, befejeztem, csak előtörtek belőlem az emlékek. :)) És én is szerettem az SGS-t, de ahogy változnak az idők, változnak az igények is (nálam legalábbis).
    Valamint annyit hozzátennék még, hogy sok haszontalan, vagy legtöbbek számára nélkülözhető "innováció" volt az elmúlt években, de a HD/retina kijelző azon kevesek egyike, amiért érdemes pénzt áldozni szvsz. :R

    bAtt001: És amikor hetente új témát dobsz rá? ;]

    [ Szerkesztve ]

    Meizu MX3 32GB

Új hozzászólás Aktív témák