Új hozzászólás Aktív témák

  • róland

    veterán

    válasz csakany2001 #9933 üzenetére

    Hivatalosan 4 Android főverziót kap meg, azaz Android 13-mal indult és még megkapja az Android 17 főverziót. Valamint az Android 17 főverziót követő évben az összes biztonsági javítást (kb. havonta).
    Akkumulátor csere: Magyarországon a TMX a Samsung hivatalos szerviz partnere. Ők az akkumulátor cserénél az IP68-as vízállóságra is adnak garanciát. Kb. 1 hét az átfutási idő, mivel bevizsgálják a telefont. (Én a - most 6 éves - Galaxy S8 telefonomat kétszer szervízeltettem velük, gyakorlatilag mindkétszer akku csere volt a lényeg.)
    S23/S23+ készülékeknél a banán-gate a "szériahiba", amelyet a Samsung nem ismer el, de szoftveres javítással finomította a probléma érzékelhetőségét. Ha nem dokumentum fotózásra használod a telefont, akkor nem veszed észre a hibát.
    Android vonalon az egyik legjobban használható szoftvert a Samsung adja. Gyakorlatilag tőlük lehet megkapni Android vonalon az Aplle-féle kiveszem a dobozból és használható élményt. (Csak NE akarj SmartSwitch-el átköltözni, mert az akár több órás rémálom is lehet. Nekem sikerült kb. 4 óra alatt abszolválnom, igaz kb. 1500 fotót is átmásolt/átküldött.) Ha Apple-ről Androidra váltasz, akkor a telefonkönyvedet érdemes valamilyen felhős tárhelyre szinkronizálni (gyakorlatban talán a Google névjegyzék szinkronizáció a legcélszerűbb), onnan a fiókba történő bejelentkezést követően pár másodperc és a telefonodon a teljes névjeygzéked.
    Egy év használat után az a tapasztalatom, hogy kb. 46 programot tud folyamatosan készenlétben tartani. Persze Android vonalon elkerülhetetlen, hoyg a trehányul megírt alkalmazás (l. fb és fb-messenger) megpróbálja magával rántani a rendszert, ilyenkor a legjobb megoldás, ha minden (akár 46) futó alkalmazást bezársz és újraindítod amit használni szeretnél. Ha egy frissítést nagyon elrontottak, akkor ez se segít. (FB-messengerrel voltak mostanában problémák, de jó hír, hogy a sima facebook alkalmazásból is tudsz üzenni, ha nincs telepítve a messenger, csak nem kapsz jelzést az üzenetekről.)
    Ami biztosan megfogja az Androidos telefonokat az a torrent (maga a bittorrent technológia és használata legális, van olyan szoftver, amit így is terjesztenek, mivel kevesebb szerver kell a terjesztéshez) kliens: próbáltam Galaxy SIII-on, S8-on, S23-on, mindet megfogta, itt nincs fejlődés.

    http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

Új hozzászólás Aktív témák