Új hozzászólás Aktív témák

  • Gardaai

    senior tag

    válasz syIex #2116 üzenetére

    Egyelőre fogalmam sincs.
    Monitorok alatt volt a telefon és ahogy a monitorok fénye ráesett a telefon kikapcsolt fekete kijelzőjére, pont ilyen szögben láttam meg.
    Felvettem, forgattam, néztem teszt menüben piros, zöld, kék színeknél semmit nem láttam. Teljesen fehéren talán egy pici sárgásság van, mintha felhevítenél valamit és elkezdene elszíneződni.

    Fóliát nem mertem még levenni.. de mivel szemből csak fehér háttéren látom egy nagyon picit szerintem a fólia sülhetett meg. Pont ott melegszik a telefon, ott van a CPU. 42 fok körül volt AccuBattery alapján amikor mai nap csak költöztem be az alkalmazásokba..

    Lefuttattam egy Galaxy App Booster-t, hogy rendbe rakja az appokat költözés után, 1 max 2 perc múlva már 36 fokot mutatott az AccuBattery.
    Ugyanezt lefuttattam az S23U-n (mivel tükrözés volt, így azonos a két telefon) jóval hamarabb is végzett az S23U és 32 fokig ment fel maximum.
    Egymás mellett volt a két telefon, 23.5 fokos szobában.

    [ Szerkesztve ]

    ↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai

Új hozzászólás Aktív témák