Új hozzászólás Aktív témák

  • Gardaai

    senior tag

    válasz sutszi #2121 üzenetére

    Ez teljesen így van, egyetértek. Nem is problémáznék, de ha a kijelző elszíneződik egy telefon átköltöztetéstől az azért durva.. Remélem csak a fólia, de jelenleg töltőn van, nem tudom megnézni.
    Ha nem, ott a garancia ez tiszta sor, viszont ehhez nekem vagy postáznom vagy 100 km-t utaznom kell Győrbe. Plusz nem fér bele, hogy 2 hétig ne legyen telefonom. A mostani rendelésem is január 20-án lett leadva és tegnap jött meg február 5-én, és ez még csak nem is bevizsgálás, mérlegelés, csere telefon küldés volt (ne adj Isten alkatrész rendelés, várás, szervizelés), hanem egy szimpla előrendelés.
    Most ha eladtam volna azonnal az S23U-t (megvan a következő tulaj) és garanciáztatni kéne meg lennék lőve.. biztos nagy lenne a fejem.
    Persze van elállási jog és akkor szerviz kilőve, viszont előrendelési árat + ajándékot bukom, úgy meg nem biztos, hogy újra megrendelném.

    Én is elfogadnám a 70%-os limitációt, de
    1) 120 hz-et nem fogom feladni érte, a teljesítmény felőlem 30% is lehetne ha megmaradna a 120 hz
    2) Ha az S23U ugyanígy teszi a dolgát, röccenés mentesen, kevesebb AI funckióval a jövőben, akkor nehogy már kompromisszumot keljen kötni az előző majdnem kompromisszum mentes telefon után.
    Amit egyébként ugyanígy előrendeltem és nem volt vele megjelenéskor ilyen probléma, hogy app bejelentkezések közben forr a kezemben 22 fokos lakásban, visszafogva (Thermal Guardian).

    Váltani nem szeretnék. Pont, hogy erre szerettem volna S23U-ról az új natív funkciók és dizájn miatt.

    ↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai

Új hozzászólás Aktív témák