Új hozzászólás Aktív témák

  • kuszal

    tag

    Sziasztok,

    én 01.26.-án vettem a telefont a Vodafonnál. Pont ma jött meg a ReGalaxy kupon.
    Note 10-ről váltottam, azt így el is viszem felújíttatni :-)

    Valaki írta, hogy töltés közben este "világos" volt a kijelző. Ez nekem is megvan de csak akkor ha kiakpcsolt kijelzővel teszem fel a telefont tölteni. Ekkora a kijelző kicsit kivilágosodik, azaz nem teljesen fekete. Ha bármi miatt bekacsol a kijelző, akkor kikapcsolás után már full fekete lesz, így ez tuti valami szoftveres bug.

    Pitaka tok, ezt is írta valaki.
    Én rendeltem, remélem a héten vagy jövő héten meg is érkezik. Rendeltem hozzá kijelzővédő fóliát is, szintén a Pitaka-tól, ha megjön majd beszámolok róla, milyen a tok és a fólia.
    Nekem a Note 10-en is Pitaka tok volt. Némelyik régebbi POS terminálnál az NFC-s fizetésnél szarakodás volt de ezt tudtommal javították. A párom S23-as telefonján szintén Pitaka tokkal gond nélkül működik az NFC fizetés.

    Én személy szerint elégedett vagyok a telefonnal. Nagyon fura, hogy ilyen hatalmas, főleg a Note 10 után, de ez tényleg csak megszokás kérdése.
    A tokkal javulni fog ez a csúszós érzés is, de azért kötöttem rá biztosítást, abból baj nem lehet :-)
    Akkuidő csodálatos bár eddig csak 80%-ra töltöttem fel max.

    KÉRDÉS 1:
    Mi most az általánosan elfogadott tanács az akku élettartam legtovább történő megőrzése érdekében? Javasolt párszor feltölteni 100%-ra vagy engedjem ezt el?

    KÉRDÉS 2:
    van aki Adaptív akkuvédelmet használ?
    Én hétközben 6:00-kor kelek, irány a WC a telefonnal
    Hétvégén viszont csdak 8-9 körül ébredek.

    Ezt le tudja kezelni az adaptív akkuvédelem? Azaz tudni fogja, hogy hétfő-péntek csak 6-re töltse fel a telefont 100%-ra, hétvégén elég mondjuk 9-re? Vagy erre van valami program amit javasoltok?

    Köszönö ma segítséget előre is!

    Üdv miden tulajnak!

    Azt tudjuk, hogy mi lesz, de addig mi lesz!?

Új hozzászólás Aktív témák