Új hozzászólás Aktív témák

  • sutszi

    veterán

    #5133 kengyel : Most, hogy mondod. Nem volt különbség kültér és beltér között. Jók a fények, meg nagyjából sok minden, de az élesség a vonalak... az nope. Egy sima arckép fotózásnál homályosak a szemek, szempillák... Amúgy nem rugóznék rajta, ha nem lenne összehasonlítási alap.

    #5134 pg1966 & #5138 Elit3Zotya : Megnézem... a nehéz része az, hogy többnyire ad-hoc lövök képeket. Nem lesz idő precíziós támadást előkészíteni.

    #5135 LosBlancosRM : Még nem próbáltam... de max addig mennék el ami store-ból telepíthető.

    #5136 leslien & #5137mgTerminator : :DDD A korábban hangoztatott 600K-s telefon érvelést átfogalmazom. Tehát kiadnak egy zászlóshajót, ami elvileg prezentálja a vállalat szellemi termékének maximumát. Ez építi a presztízsét... Kifejezetten kivételes fotózási képességeit domborították ki. És akkor szembe jön a valóság. Egyébként én még adtam időt és esélyt is a javításoknak...

    #5141 qltsar : Egy próbát megér. Viszont annyi kételyem van, hogy amikor látom az említette utófeldolgozását az algoritmusnak, akkor látszik egy pillanatra az eredeti kép... és az is, hogy egyszerűen elmossa.

    #5143 malor : Megnézem ezt is...hátha.

    Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

Új hozzászólás Aktív témák