Új hozzászólás Aktív témák

  • synar

    őstag

    Bocsánat az off-ért.
    Csak egy példa ami kikívánkozik belőlem a Google érthetetlen Play supportjával kapcsolatban.
    Egy hete feltöltöttem két óralapot az áruházba, funkcionalitásukban megegyeznek, így ugyanazt a leírást adtam meg hozzájuk, az egyik két nap után átment a szűrőjükön és letölthetővé tették. A másikkal kapcsolatban már nem volt ilyen szerencsém, ma kaptam tőlük ezt a kimerítő emailt:
    Issue with your app
    Your app contains content that doesn’t comply with the Metadata policy. Specifically:
    - The app title or description does not accurately describe the app’s functionality.
    Issue details
    We found an issue in the following area(s):
    - Full description (en_US): “- Date display - 10 color themes - Always On Display (AOD)”

    Erre napokat kell várni aztán ebből kitalálni, hogy mi is volt vele a bajuk, amikor egyszer ezt már elfogadták egy másik óralapnál. Szerintem attól függ, éppen ki ül ott aki elbírálja vszg. valahol Indiában, vagy ki tudja. Most csak a 10 color themes -t hagytam benne és úgy küldtem további felülvizsgálatra, amire várhatóan napokig kell újra várni. Bocs, hogy ennyit ide írtam ezzel kapcsolatban, de nem hiszitek el minden feltöltésemre kb. három órám ment rá annyi adminisztrációval jár. Nincs egy sablon, amin végig lehet futni és kitölteni, bejelölni amit kell, nem lehet egy már meglevő feltöltés adatait átemelni, egy menürendszerben kell minden alkalommal kikutatni újra mindent. :W
    Sokan nem szeretitek a Facer-t, de ennek ellenére ott a kész óralap feltöltése a fenti procedúra helyett kb. 30 másodperc és még soha nem dobták vissza egyetlen esetben sem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák