Új hozzászólás Aktív témák

  • Fr3eWar

    őstag

    válasz JoeYi #130036 üzenetére

    Hogy csináltad hogy csak egy volt 24p? Mèg az említett sd 720x300 venom is 24p meg úgy minden ami DVD/BR lemezről készül.
    Vagy csak telefonnal felvett videókat nèztèl?

    Azzal teljesen egyet értek hogy itt el vagyunk szállva, de aki ide jön jó eséllyel pont ezért jön ide.
    Mert közvetlen a családom nagy része is olyan, hogy vett valamilyen TV-t randomra.
    Sogoroméknak sem jutott eszébe egyáltalán tanácsot kérni se, felesége ment telefont cserélni és vett egy tv-t is a telekomnál pár éve, totál alap 50-es Smart Samsung, és én mondom irigylésre méltó, milyen boldogan tudják használni, mert nem értenek hozza nem tudják mit kell nézni ami esetleg hiba lehet. Nekem persze nem felelne meg..
    Kollegám is miattam vett 140k alap helyett 300- ért q6-ot pár hónapja, mert napról napra tanult, hogy ki miért sz@r, és most benne is ott a kettős érzés hogy jó hogy ilyen jó tv-t vett mert élvezi, de ha nem tudott volna minderről, akkor valószínű olyan boldog lenne mint a testvére meg a bartátjáék, ugyancsak full legbelépőbb nu7000-ekkel, így viszont elmegy hozzájuk és másnap nekem ecseteli mennyivel rosszabbak azok mint az övék, persze ezt nekik nem mondja/mondhatja szent a béke alapon.
    Szóval ez is valahol a boldogok a tudatlanok kategória, viszont ide jellemzően tech buzik járnak és nem tudatlanok, mert azok nem tudják azt se mi az a PH

Új hozzászólás Aktív témák