Új hozzászólás Aktív témák

  • james008bond

    őstag

    Még mindig képernyő bevilágítás. Cseréltem 3 napon belül egy 43q60 készüléket, mert borzasztó volt nem csak a sarkokban hanem lényegében körben végig. A csere készülék egy fokkal jobb, de főleg a két felső sarokban konkrétan mintha lámpával világítanák meg a képet...gyalázatos. 3 hete megy levelezés a Samsung supporton ( szopatón ) keresztül, eddig csupa hülyeséget írtak, végül eljutottak odáig, hogy ez ilyen nézzem kivilágított szobában lehúzott fényerővel az amúgy is harmatos fényerejű tv-t és akkor talán kevésbé fog zavarni....Na itt végleg betelt a pohár. Valakinek ötlete, merre hogyan tovább hivatalos, jogi úton, fogyasztóvédelem, egyéb fórum?

    "Szeretnénk tájékoztatni, hogy a beküldött képek alapján ismételten egyeztettünk az illetékes technikusainkkal, a korábban beküldött beépített képteszteket is ellenőrizték. Amennyiben a képteszteken nem látható egyértelműen elváltozás, illetve meghibásodás, nem indokolt a szervizes kivizsgálás. A sötétben felvett képeken látható jelenség a LED technológia velejárójaként mutatkozik. A pontos kivizsgálást a korábban is említett körülmények közt van lehetőség elvégezni világos szobában, emiatt kértük ezeket a képeket ismételten. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ilyen körülmények között szükséges használni a készüléket, azonban a kivizsgálást ezeknek a feltételeknek megfelelően tudják elvégezni.

    Érdemes a menüben a környezeti fény észlelése funkciót bekapcsolni és manuálisan csökkentheti a háttérvilágítást is igény szerint."

    Természetesen az intelligens funkció bekapcsolva, háttérfény gyári beleállított érteken van.

    Szerintük ez így rendben van.

    [ Szerkesztve ]

    Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900

Új hozzászólás Aktív témák