Új hozzászólás Aktív témák

  • Xerxész

    őstag

    válasz Jason19 #13784 üzenetére

    Pedig hasznos a Mod Manager, mert sok mod telepítésénél kiválaszthatsz különböző opciókat, hogy mit és mit nem akarsz feltelepíteni. És ezeket manuális telepítésnél nem tudod megcsinálni.

    Ki a manuális telepítésre eszküszik, ki a NMM-re. Én az utóbbit használom és nem nagyon vannak gondjaim a modokkal, mondjuk én grafikait nem is nagyon használok...majd, ha meglesz az új gépem.
    Csak játékélmény/játékmenet/realitás modokat rakok fel, figyelmesen elolvasva a készítők telepítéssel kapcsolatos megjegyzéseit.
    Ahol kell, TESVEdittel kipucolom a szemetet (BOSS kidobja, hogy melyik mod "piszkos"), sőt még egy iciripiciri saját modot is csináltam már, de az tényleg jelentéktelen: tutorial alapján megcsináltam, hogy a bal kézen is látható legyen a gyűrű FPS nézetben. :)

    CTD már rég nem volt, fagyás is csak a gyenge gépem miatt van, ha van, de modok miatt nincs már régóta. Egyedül frissítéseknél, egymástól függő modok telepítésénél/törlésénél kell vigyázni, ott lehetnek gondok, de figyelek és mindig rájövök, hogy mi a gubanc. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák