Új hozzászólás Aktív témák

  • Varlaisaran

    senior tag

    válasz Jason19 #13802 üzenetére

    Csak példának említettem pl. a frostfallt és társait. A játék sok funkcióját megkísérelheti vezérelni két vagy több mod egyidőben, lévén hasonló feature-öket adnak hozzá, vagyis tekinthetőek elvileg egy "mod csoportba" tartozóknak, így esélyes az összeakadás. De ez is csak elméletileg. Lehet az is, hogy tévedek, és másból ered a hiba, csak ennyi infóból én erre tippelnék.
    A scripthibára méginkább okot ad a whiteruni lagolás, én ahogy elnéztem (vanilla játék alatt) az pont nem egy gépzabáló terep, és ebből a logikából kiindulva lehet, hogy más köti le a gépet.
    Ezekután azt mondanám, hogy szedegess ki komolyabb modokat egyesével, természetesen mentés backup után. Deaktiválsz egy modot (törölni nem kell), tolsz egy BOSSt neki, és teszteled. Ha semmi változás, visszakapcsolod, és kikapcsolsz egy másikat. Ki fog jönni valamilyen formában a hunyó. Ha van változás, írd be, aztán meglátjuk.
    Modokat pedig nem használok egyrészt, mert ironikus módon pont modot fejlesztek, és ahhoz meg tiszta alapjátékra van szükség. Másrészt pedig az Obliviont jobban szeretem, inkább azt pimpelgetem.

    [ Szerkesztve ]

    35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.

Új hozzászólás Aktív témák