Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz janos666 #17238 üzenetére

    ... és a Gwent ... ezt gyakorlatilag teljesen kihagytam elsőre, pedig ez is rengeteg időt vesz el (pont ezért hanyagoltam múltkor, éreztem hogy ez sok, így türelmetlen lennék miatta, hogy haladjak a story-val is), de meg lehet szeretni (átfutott már az agyamon, hogy veszek valami fan-made paklit, és rábeszélek néha ismerősöket :DDD de most meg jött is valami új játék, majd megnézem azt...). Még a hozzá kapcsolódó side quest is tetszett (talán a legjobb alkalmi-szex barát a játékban).

    Viszont így a második végigjátszás véghez közeledve nagyjából még mindig hasonlóak a problémáim a story-val, mint elsőre. Pl. mikor választani kellett Triss és Yennefer közt, most is ugyan úgy gond volt még, hogy hiába ismerem már egy kicsit a 3. részből Y-t (mint spoiler), most is csak azért választom őt, mert felületesen ismerem az előzménykönyveket. Ugyanakkor az említett irodalom teljes ismerete hiányában (szerintem sohasem fogom őket elolvasni, hivatalosan úgysem egy világ a kettő, de a kivonatukat átfutottam már régebben), de az első két játék teljes ismeretében mégis csak T-t ismerem és kedvelem igazán, Y-al most is alig tudok bármi mást, mint hogy elvileg ő passzol igazán G-hez (amit a TW3 spoiler ismeretem sem cáfolt meg, bár annyira meg sem erősít, legalább is nem a B'n'W kiegészítő végével együtt nézve).

    Ami viszont most tűnt fel nekem először, az az hogy a játék talán már a ködös szigeten véget ér. Először nem figyeltem rá fel, hogy a törpék biztosra veszik, hogy C halott (ki van hűlve, nem ébred fel, ami után gondolom csak megnézték volna, hogy lélegzik-e, elvégre ráértek és nem voltak sík hülyék), és kicsit furán ébred fel. Persze simán megmagyarázható olyasmivel, hogy valami varázslat alatt állt ("hibernálva"), amit a kis fénygömb oldott fel, de ez nem derül ki. Kicsit túl álomszerűnek tűnik az egész jelenet, és az adja neki az igazi csavart, hogy a "szomorú befejezés" (C nem jön vissza) alatt G körülbelül ugyan olyan helyen és úgy roskad magába, mint ahol, és ahogy megtalálja a "kihűlt" C-t (kvázi mint ha nem is ment volna sehova, bár C hulláját nem látjuk a befejezésben, és más a földrajzi helyzet, de azért nagyon hasonló a szituáció, ahogy G ül a kunyhókban). A másik, hogy a törpék is fénybigyóval érkeztek, de az övék nem ébresztette fel C-t, és az sem áll össze, hogy Avallach küldte aludni C-t, vagy akár csak hogy tudhatta volna A, hogy hibernálva lesz és ezért "utasította" volna ilyesmire a fénybigyót... picit sok nekem itt a hézag.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák