Új hozzászólás Aktív témák

  • pipo112

    senior tag

    Nos ma játék helyet csak teszteltem :W :W amire Rájöttem,hogy akármit állítok a grafikai beállításban a játékon belül semmi nem növeli vagy csökkenti az fpst kivéve a növényzet látótávolsága meg a sűrűség állítása változtat valamennyit az se sokat kb 5-6 fps +- .
    A poén az egészben hogy a 680ast meg is cibáltam úgy rendesen a fire strikba gyári beállításon kapok 6694 pontot most cibálva dobott 7180-at ami nem kis eltérés itt a játékban meg nincs változás max 4-5 fps javulás .
    A másik hogy a vga ramját nem is használja ki 1200 felett nem láttam ami nem épp arra utal hogy minden rendben van a game grafikájával főleg hogy az 1.3as pecssel 1500-1600 vram ment .
    Most nem azért de kidobnak valamit úgy hogy be se tesztelik már tiszta káosz ez az egész patch-elés erre még rájön az hogy update-elte a a dlc-t tölteném be a mentésem kiírja ,hogy nem lehet mert az új dlc nem kompatibilis az előző mentéseimmel szvsz ha játszani akarok kezdjem előről wtf :F :W :W :W

    Cdpr-nél nagyon kapkodnak és ez nagyon nem jó mert dob egy javítást ami sz@r@bbá tesz mindent aztán meg jön ha akarsz játszani kezd előről qrva jó .
    Kicsit kezd elegem lenni .

    Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P

Új hozzászólás Aktív témák