Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz trialboj #786 üzenetére

    Sziasztok,

    10 hónapot használtam a [Sabbat E12 Ultra] fülhallgatót, összességében jó véleményem van róla, viszont az utóbbi időben, lehet a hideg miatt, habár a fülemben annyira nem hűlhet le, a 6 órás üzemidő inkább csak 3 óra, de ami nagyobb gond, hogy elkezdett szakadozni, teljesen indokolatlanul, pedig mezzsebben van a telefon, a városban vagy erdőben is csinálja.

    Na de ez mind1 is, mert 30kmph nál sikerült kiessen a jobb oldali, és 15 perc aszfalttapogatás után sem sikerült megtaláljam, pedig mindent megpróbáltam, max hangerőre raktam egy számot és úgy füleltem, de akkor sem lett meg. Jelenleg elvagyok fél fülessel is, de nyárra kell valami új.

    Mivel sokkoló volt hogy nem találtam meg viszonylag tiszta aszfalt felületen, (némi levél volt csak, meg 3 parkoló autó) ezért ennél többet most sem szánnék rá. 20-25k lenne a keret. Ennyiből kellene olyan aminek szép a mély hangzása, legalább 4-5 órát bírja, KÉNYELMES, ez a legfontosabb, illetve ami már nehezebb, legyen valami külön appja, ahol ha megint elveszíteném, akkor a telefonról aktiválhatnék valami csipogást, a galaxy buds elméletileg tudja.

    Van erre bármilyen opció?

    Köszönöm.

    Ezen tapasztalás után egyértelműen nem éri meg a kábel nélküli móka, arra amire én használom, viszont annyira megkönnyíti a létezést hogy nincs kábel, hamar beleszerttem, de nem kifizetődő ez a móka. :((

    [ Szerkesztve ]

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák