Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    válasz Walter_White #37046 üzenetére

    Kompaktot nem nagyon fogunk ajánlani, mert nem használunk olyanokat, nem tudjuk melyik milyen.

    A végét elnézted kicsit, mert ha az Eisberg helyett a DC12-220 tartályos cuccot akarod, attól még kell egy prociblokk is hozzá ami 10-12k pluszban. Az Eisberg egy blokk-szivattyú-tartály kombó, a DC12-220 pedig csak szivattyú-tartály. Szóval nem lehet 1:1-ben cserélni.

    Ha már ennyit költesz rá amúgy is akkor elfelejteném az Eisberget, bár használható cucc csak általában akkor szokás rászorulni ha nagyon kevés pénz áll rendelkezésre, mert elég kompromisszumos.
    Igen, az Aquatuning folyadékok már jó pár embernél itt a topikban lerakódtak, meg gond volt vele.

    Amit felsoroltál az oké, az Eisberg helyett jó a DC12-220 tartályos cucc, és akkor még kell egy prociblokk, meg keress valami másik folyadékot. Esetleg a csövek lehetnének 16/10-esek, ahhoz másik cső meg csatlakozó kell. Jobban hajlanak azok a csövek.

    Ez így elég drága, de újonnan nem lehet olcsóbban megúszni. Ahhoz használt cuccok kellenek, amik meg időigényesek ha épp nincs olyan ami tetszene. Ha kompakt kell akkor a másik topik. Annyit tudunk csak azokról, hogy a Tritont ne vedd, mert sokan panaszkodtak, hogy elrepedt a plexi, főleg mikor a csöveket cserélni akarták és letekerni a csatlakozót.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák