Új hozzászólás Aktív témák

  • Razi

    tag

    Sziasztok!

    Megjött minden cuccom úgyhogy a hétvégén megépítem az első vizes rendszert. 2 kérdésem volna amiben a segítségeteket szeretném kérni.

    1. XSPC D5 Photon tartály pumpa kombót vásároltam és van rajta egy 4 pines molex csati meg egy 3 tűs pici csatlakozó. Mindkettő szükséges a működéséhez vagy a 3 tűs venti csatlakozó csak akkor kell ha alaplapról akarom vezérelni vagy ilyesmi? Az alján van egy tekerő amivel 5 fokozatot tudok állítani ezért nem értem.

    2. a gépben helyett kapott 2db 480mm-es 60-as vastagságú radi, egy 240mm-es szintén 60-as és egy 120mm-es 30-as vastagságú (valaki korábban írta hogy az élmény feltölteni kategória :D ). A kérdésem az volna hogy hogyan célszerű légteleníteni? Arra gondoltam hogy miután belepumpáltam az egész cuccba kb 4 liter folyadékot ( EK-Coolant EVO Premix) a radiátorokat kicsavarozom és kézzel forgatom őket mert ez egyszerűbbnek tűnik mintha az egész házat forgatnám. Valami hasznos tanács?

    A radiátorokat a holnapi napom átmosom mielőtt beüzemelném őket. Elképzeléseim szerint Alkonekkel (Metil-etil-keton), majd desztillált vízzel. Erről mi a véleményetek?

Új hozzászólás Aktív témák