Új hozzászólás Aktív témák

  • MostaPista

    tag

    Koszonom mindenkinek a valaszokat, holnap vegigprobalom oket, ugy tunik, kezdek belazasodni, talan ezert volt ma kaosz korulottem.

    Roviden egyben az eddigiek:

    win10 telepitve, minden indulaskor gyorsan bejon a nyito kepernyo, a bejelentkezesre mar fel percet varni kell, es par percig hdd teljes, cpu 50%-os terhelessel megy.

    A "power and sleep" beallitasokban haromszor kellett beallitanom, hogy ne kapcsoljon le semmit soha, valamiert ketszer visszairta, hogy a monitort tiz perc utan lekapcsolja, most mar jonak tunik, es most mar a power gombra valoban kikapcsol.

    A tc eseteben a help-ben talalhato megoldast kovettem, parancsikon az asztalon, majd jobb klikk es "pin to start" - de ettol meg nem indul el, ugyan ugy kattintanom kell ra, mint az asztali ikonra.

    Igen, a Resource Monitor kell nekem, az open szo volt elotte a task manager-ben, most jottem ra, hogy az open az a megnyitasat jelenti, nem a program neve. ;)

    Ezt kell valahogy ravenni, hogy azonnal induljon el, hogy lassam, mi minden terheli a win-t minden bekapcsolas utan olyan nagyon.

    Most megyek kuralni magam, valami megint nem jo a fejemben. :o

Új hozzászólás Aktív témák