Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    Van egy Vista-val előtelepített régi gép (nyilván OEM), amihez van telepítőlemez, meg a gép alján a COA matrica serial-al(az, hogy x86-os a Vista, meg hogy x64-es W10 lenne az mindegy, mert a kulcs között van átjárás x86 és x64 között).
    Most vennének egy jóval újabb laptopot, amihez W10 driverek is vannak, támogatja a W10-t.
    A kérdésem egyszerű: W10-t, tiszta telepítéssel be lehet-e aktiválni vele(természetesen a Vista-s régi masinán deaktiválva lenne a reg/kulcs, arra Linux menne)?

    UI: Kérem csak olyan írjon, aki ezt gyakorlatban már megtette, tehát nem puszta feltételezésen alapszik a válasz... Thx! (W10-el előtelepítve 115K alatt nem lehet jelenleg új lapost venni és ez nem fér bele az ügyfél által megadott pénzügyi keretbe(100K max és egy centtel sem több) , viszont ha megenné a Vista kulcsot a W10, akkor egy valamivel nagyobb teljesítményű lapos is beleférne és egy pl. Lenovo 100-nál azért nagyobb teljesítményű/kiépítettségű lapost tudnék berendelni gyorsan)

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák