Új hozzászólás Aktív témák

  • Fishor

    senior tag

    válasz kali #10737 üzenetére

    Ja bocs! Azt nem tudom pontosan milyen. ASUS K50IJ gépről van szó. nes wifi van benne a többi gépben sima 10/100/1000es ethernet kártya van.
    De egyébként most meg jó a gép. Próbáltam hogy mind a 3 gép ment rajta 2 lan egy wlan és mind a 3on 30 as net jött egyidőben teszttel. szóval tényleg nem rétem a dolgokat. Még gondoltam rá hogyesetleg torrent kavart be, de nem tudom. Majd tesztelgetem, de remélem mostmár nem elsz gond vele. AZóta a torrent nek is nyitottam portot azt is beállítottam szóval msot jónak tűnik, majd elválik a ahsználatok során hogy lesz e megint iylen drasztikus lassulás. Még msot se tudom mi okozta biztosan.
    Egyébként az miért van hogy amíg számok voltak a titkosításba addig nem volt jó, most emg hogy csak betű volt jó volt? Ez a wpa2 psk titkosítás akkor jó lesz? Nem lassú, ill nem könnyen törhető? (bár nem hsiezm hogy itt bárki fel akarna törni, mert van oylan kapcsolat ami nicns titkosítva még én is tudtam rá csatlakozni :) ) Ja és most akkor ebbe a wpa2 psk-ba milyen betűket lehet írni? csak abcdef? Mert abból azért nem egy hajde titkosítást lehet kreálni.

    Üdv: Fishor

Új hozzászólás Aktív témák