Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz leroyclub #17190 üzenetére

    lesarkítva;
    - elszigeteli egymástól a wifi eszközöket! (mondjuk bizonyos esetekben szükséges kikapcsolni a funkciót, ha például adatokat akarsz mozgatni két olyan munkaállomás között, amik azonos wifi hálózatra csatlakoznak - ellenkező esetben érdemes bekapcsolni!)
    - a dhcp által kiosztott ip cím bérleti jogának az intervalluma, bár - általában - nem eredményez szakadást vagy ilyesmit a cím cseréje, de minek ellenőrizgesse és kérelmezze a megújítást - már félidőnél is rákezdhet - sűrűn adott funkció a dolgot?!?!
    a b és a g szabvány között a különbség az, hogy előbbinek 11 megabit/sec az elméleti maximális sebessége - a gyakorlati ~ 4 megabit/sec -, utóbbinak pedig 54 megabit/sec - a gyakorlatban ~ 20 megabit/sec! a router ezen irányú beállítását az határozza meg, hogy milyen szabványos eszközökkel akarsz felcsatlakozni, ha csak n szabványos - ami újabb, és gyorsabb, mint az előzőek - eszközökkel, akkor érdemes 11n only módra állítani, ellenkező esetben vagy 11bgn mixed mód - ekkor ugye a három közül bármelyik szabványú eszköz felcsatlakozhat -, vagy ha esetleg csak g szabványosokkal, akkor 11g only!
    a b szabvány felejtős, nem hiszem, hogy csak olyan eszközeid lennének... :N

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák