Új hozzászólás Aktív témák

  • Chabe89

    addikt

    válasz Sebestyen01 #1940 üzenetére

    Nyilván könnyebb egyetlen szemszögből megítélni milyen is mikor még ki sem próbáltad. A torpedónak van egy olyan tulajdonsága, hogy ha túl közelről dobják le rád egyszerűen nem aktiválódik és szépen elsüllyed. Ha a hajód légvédelme tűz alá veszi a bombázó rajt, már automatikusan nagyobb szórásban tudod csak ledobni amit nyilván kikerülni is könnyebb. Ha látod, hogy jön a bombázó raj próbálj meg nagyjából midig szembefordulni velük (nyilván ha több van ez nehezebb, de nem lehetetlen.) Légvédelemnek Alt+clickkel ki tudod jelölni melyik rajra koncentráljon. Ez is hasznos tud lenni. Japán hordozóknak van 2-3 raj, de kevesebbet is sebeznek, mint az amerikai bombázók, 8k körül. Az amerikai hordozóknál meg inkább fighteres felállás van.
    2 fighter 1 TB vagy 1DB vagy pedig 2TB, 1DB, de akkor meg fighter nincs. Annyi biztos, hogy unbalanced ez a része egyenlőre ami a matchmaking-et illeti. Állítólag kövi patch javítani fogja ezt.

    D.Orion: Egyetlen torpedóra értettem. Ha több talál el értelemszerűen több. Nyugodtan nézd meg a tech treeben, hogy nincs 10k.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák