Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz notika77 #225009 üzenetére

    Próbáltad már mozgatni a tank csövet úgy, hogy közben csökkenjen a célzóköröd? Csak mert nekem ezzel az egérrel, ami pedig egy egyszerűbb hp gamer egér nem megy.
    Talán, néha, elképesztően finoman mozgatva az egeret összejöhet egyszer-egyszer, de nem rendszeresen, ahogy a draxx mester csinálja a videóban. Pláne nem ilyen mozgás közbeni gyakorlatilag snapshotok esetében. Akkora szokott lenni a célzóköröm ilyenkor, mint a fél képernyő és onnan kezd szűkülni. Neki meg folyamatosan és finoman csökken, egyértelmű jele az aimbotnak.
    Ha ezt nem érted, akkor kb semmit nem értesz az aimbot működéséből. Nem az a legfontosabb paramétere, hogy gyenge pontot keres, te is tudsz keresni, ha akarsz.
    A legfontosabb, hogy nem esik szét a célzókör miközben mozgatja a célzókört és ezért mindig a maximális pontossággal és a minimális szórás mellett fog lőni. Nyilván az RNG még így is megtréfálhatja, csak sokkal kisebb eséllyel, mint amikor te kézzel mozgatod a célzókört.
    Amikor én próbáltam (még a nagy orosz banhullám előtt, de az egy korai aimbot verzió volt, a maiak szerintem sokkal többet tudnak) a t57heavy egy tárból kiszedett egy rohanó spottert campinovkán. Ahogy a célra állt először és maximálisan becélzott (miközben követte a mozgást és már előre is célzott!) és utána úgy is maradt a célzókör végig, akkor is amikor végig követte a spotter mozgását. A spotter ott hibázott, hogy egyenes vonalban ment, de ott oldalt nagyon máshogy nem lehet elfutni. Mind a négyet bekapta. Kézzel célozva talán kétszer találom el, a nagyon prok talán háromszor, négyszer meg az aimbot.
    Az, hogy a szerveren tárolódik, egy dolog, de a kliens adja a szervenek az utasításokat, nem a szerver maga találja ki.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák