Új hozzászólás Aktív témák

  • Atlantis

    veterán

    válasz ollie #27760 üzenetére

    Egyetértek. Abban bízom, hogy a T95-nél legalább lesz páncél a sebességcsökkenés mellé, de ezt a T28-at bárki átlövi, én mondjuk a Prot-ról jöttem át erre az ágra, de a a Prot sokkal-sokkal jobb volt. Rendkívül csapatfüggőek ezek a lassú TD-k, csapatra meg újabban ugyebár nem mindig érdemes számítani...talán szakaszban érdemes lehet menni, hátha úgy jobban kijön vele a lépés. Nem próbáltam, klán híján most nincsenek szakasztársaim.

    Tiszteletes: én se vagyok pro-játékos, távolról sem. Egyszerűen jobban szeretem a viszonylag mozgékony, jó DPM-mel megáldott gépeket, mint a "kimegyek, beleverek a képibe nyócszázat, ha nem pattan le és eltalálom egyáltalán, oszt hátha pattan rólam és nemgyújt ki" jellegű tankokat.
    Szerintem amúgy nem a skill-hiány miatt nem használnak E5-öt a kisebb klánok, hanem azért, mert az E100-at és az IS7-et szokták kifejleszteni először a népek, ergo abból van bőven.

    [ Szerkesztve ]

    >>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

Új hozzászólás Aktív témák