Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolverine

    félisten

    válasz Viktor77 #3592 üzenetére

    Még pontosabban: ha fővárosban/fogadóban vagy, akkor töltődik, akár be vagy lépve, akár nem; ha kiléptél, akkor mindenhol töltődik, a Barrens közepén is, csak épp fővárosban/fogadóban sokkal gyorsabban, mint azon kívül. A rested állapotban ölt mobokért dupla xp jár, amíg a rested mennyiség el nem fogy; a leadott questekért és felfedezett területekért kapott xp viszont nem eszi meg a restedet.

    #3585: az AoE grind lényeg az, hogy összeszedsz 8-10 mobot, és aztán nova/Cone of Cold/AoE (Blizzard, Flamestrike, Arcane Explosion) leosztásban villámgyorsan letarolod őket szólóban :DDD Ezt mage-nél gyorsabban nem nagyon tudja csinálni senki. Talentet nem javasolnék, inkább steveetmet zargasd, neki talán még mage a mainje; régen az volt, az tuti :D (esetleg nézz be a wow.hu-s mage talent topikba, kis olvasgatással megtalálod kekes összefoglalóját, ami elég részletes)

    "I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

Új hozzászólás Aktív témák