Új hozzászólás Aktív témák

  • Healbacsi

    őstag

    Nem akarok sok mindenkinek valaszolgatni, igy megprobalom besuriteni egy posztba.

    Pro es kontra jo ervek vannak. Vaniliaban rengeteg farmolas kellett ahhoz, hogy valaki eredmenyesen raideljen, sot kellett meg hozza 39 masik hasonlo ambiciozus karakter, ekkor voltak is eredmenyek. De 40 emberbol nem igazan porgette mindenki 100%-osan, ezert nalunk is a vezetok az activity/damage reszet neztek a recount adatoknak.
    7 ev utan mindig ez lenne a jatek, hogy eszetlenul farmolj raidre? Megsugom, hogy mar reg bedolt volna a wowos tarsadalom. A "konnyitesek" igenis szukseges feltetele annak, hogy a rendszer jatekos megtarto legyen, illetve olyan jatekosokat is beszivjon, mint a dolgozo apak/anyak, akiknek adott esetben 1-2 oraja van 3 naponta jatszani.
    Az igyen epix-et szajkozo (en majmoknak hivom oket) csak azt latjak, hogy mar az a csoka is epicben virit, de nem is tud jatszani.. De kerem szepen mar egy ideje ra van irva a cuccokra az ilvl, igy be lehet azonositani az inspectelt jatekos tulajdonsagat. Ha lfr gearben veszit vki az miert problema? Az adott jatekosnak lehet, hogy siker elerni azt a szintet, masok szemeben meg verlazito, mert hogyan kaphat egy bena epicet, mert o imba, es a loot csak neki jar, mert o megerdemli.

    Nem sirom vissza a vanilia idejet, amikor naponta 1-3 orat kellet farmolnom, donalnom a guildbankba, hogy a szokasos 20 nem farmolo is tudjon raidelni. Nem sirom vissza a hetekig, honapokig tarto repuzast, mert allandoan jartunk instazni a repuert. Wotlk jol indult Ulduarral, gearcheck szeru hc aktivalas, a spec lootokbol es titulusokbol azonnal latni lehetett ki az aki komolyan raidel.

    Meg 1 gondolat. Vaniliaban NEM VOLT PUG RAIDELES. egyszeruen elkepzelhetetlen volt (voltak kivetelek, de ritkak voltak mint a feher hollo). Ma viszont NEM KELL EGY GUILDHEZ SE TARTOZNIA SENKINEK HA NEM AKAR, ES TUD RAIDELNI, AKAR HC SZINTU BOSSOKAT IS. Igen mondhatjuk, hogy a jatek konyebb kihivasoktol mentes lett, de sokkal tobb jatekost tud a rendszer megmozgatni mint azt korabban barmikor it tette.

Új hozzászólás Aktív témák