Új hozzászólás Aktív témák

  • sasa311

    veterán

    válasz Healbacsi #78027 üzenetére

    Én BC-ben hagytam abba a wow-ot, most jöttem vissza, úgyhogy WOD-os repülésnek neki sem álltam értelem szerűen :)

    De ha a Vanilla retrot most kihagyjuk a képletből BC-ben a 60-70-hez gyakorlatilag végig kellett questelni az összes zónát + elég sok insta is belefért és még grindelhetett is az ember a végén egy picit 70-re ha a nagyon szopó questeket kihagyta.

    Most a lockomat felhúztam 110-re úgy herlioom nélkül, hogy lenyomtam a warlock questeket + Azsunát 7/7 és stoirmheimet 5/7. Meg kb. 10x ha összesen voltam dungeon finderrel instában, mert egy órát kell rá várni... WOD dettó ugyan ez, Shadowmoon Valley-ben léptem meg a 100-at úgy, hogy ki sem léptem belőle...
    Kicsit töketlenül értelmetlennek tartom, hogy 10x annyi halálosan unalmas "gyűjts 10 lóherét és ölj meg 30 óriáscickányt" quest van, mint amennyire szükség van, ráadásul ahelyett, hogy bebaxták volna 100K goldért a repülést szopni kell vele hónapokat.

    Legion main story line-ok tök jók lennének, ha a felesleges grindet kivették volna belőle (tehát nem 50 quest lenne per story line hanem 15) és akkor simán végig lehetett volna járni az összes zónát. És ezt azért nem értem, mert annyi contentet gyártott a szintezéshez a Blizz amiból még 2 kieg vagy még 5 raid tier kijött volna.

    Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

Új hozzászólás Aktív témák