Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz frankdelgado #105048 üzenetére

    Egy frászt kuka, fillérekből cserélhető egy megfelelően felszerelt szervízben, csak garanciát ne akarj rá érvényesíteni többet. Amúgy én bevállalnám egy ilyen esetben, bevinném egy megbízható szervízbe, megcsinálják mondjuk 10-20k között valahol *, sanszos, hogy az még évekig jó gép lesz.

    * Biztos van, ahol ennél olcsóbban is, de azért akármilyen sufnira nem bíznám a 200k-s hardvert, legalább nézzen ki úgy, mint egy valódi szervíz, akár felszerelésben, akár abban, hogy nem 2 hónapja gründolták, és egy év múlva dohánybolt lesz a helyén.

    Saját hibára egybként lehet biztosítást kötni, felénk legalábbis biztosan, nem olcsó, de szándékos károkozáson kívül kb bármit kifizet, akár otthon versz le valamit, akár valaki másnál, látogatóban. Németeknél nagy divat az ilyesmi, szoktak is élni vele (gyerek berúgja a szomszéd ablakát, vagy haveroknál játék közben ledöntik a tévét, esetleg nekimegy valaki biciklivel, vagy bevásárlkocsival egy parkoló autónak, ilyesmik). Azért jó, mert nincs belőle sértődés, meg vita, ha megtörténik, kitöltik a bejelentőt, aláírják, csatolják a cucc számláját, meg egy képet, biztosító fizet, mindenki boldog. Jó, a biztosítási díj kicsit emelkedik, de még mindig jobb, mint egy 2000 eurós tévét kifizetni, mert átlósan végigrepedt a kijelzője.

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák