Új hozzászólás Aktív témák

  • Steve1207

    veterán

    válasz Bad Pritt #119022 üzenetére

    Ja én fegyverben csak a stock vékonyka kardot használtam (amit balanced-ként kapunk kezdéskor), meg a nagy kihúzható kardot a bossokhoz, így távolról is megtorpanthatóak. Párat kipróbáltam, kb a nagy fűrész volt, ami bejött, de azt sajnáltam fejleszteni, na meg el is szórtam a "milyen menő" csavarkulcsra vagy 4 szintet, aztán az életben nem használtam, annyira lassan forgatta bármilyen szinten.

    (#119023) oriic: mindig egy pendrivera mentem és megy a biztonsági a gépre. Amúgy ennek mi értelme ebben a formában? Anno shareltem képet a fiók alatt, pl group-ba vagy a sima fiók alatt az eseményfalra, de amint a live-ról töröltem (a külső bizmentés miatt), akkor onnan is eltűntek a posztok. Pl arra is sokáig vártam, hogy egy szimpla videómegosztást onnan tudjak indítani, mert így, hogy le van tiltva minden jogosultság másoknak a fiókomról, vagy olyat tudok megadni, hogy mindent elérhet mindenki/barát vagy semmit. Publikus link létrehozása és jónapot, nem lett volna mai találmány.
    Plusz én a régi xbox alkalmazásban szerettem, hogy le tudtam asztalin húzni a live-os képeket, videókat, úgyhogy innentől, hogy megszűnt felőlem az egész live-os feltöltést is kaszálhatják.

    [ Szerkesztve ]

    .

Új hozzászólás Aktív témák