Új hozzászólás Aktív témák

  • bpmcwap

    senior tag

    válasz bpmcwap #120573 üzenetére

    Faxom katyvasz az egész :W :W :W Amint meglett a lánynak játék jöttek a gondok... van egy 360 ami szerencsére MÉG leköti a kicsilányt(12)... A nagylányom az én GPUmmal játszik a TV-n appon felhőben ami hétvégén agyvérzés, mert alig tud feljelentkezni, de a HL nem fog neki menni ha jól értem mert hiába GPU és megevett játék, nincs felhőben, szal kell neki a box. A fiunak viszont saját neve alatt van fortnite és Forza, amit szintén csak homeolt xbox alatt tudd játszani... Tök igaza volt annak aki azt írta, hogy nem fogom tudni elkerülni a 2 boxot... esélytelen.... három gyerekkel pláne - még úgy is hogy én nem is játszom! Most vettem egy használt csupasz(kontroller nélküli) ONE-t 80(€)-ért... elvileg szerdán jön. Ha jól értem, akkor a Series S kontrollerei jók lesznek hozzá. Azzal felhőben lehet játszani a frotnite-val és a forzával ugye???? EZ KÉRDÉS VOLT! Viszont egy időben, egy GPUval nem fog menni ha ketten két xboxxal akarnak játszani - egyik felhőben, másik a haverjával...? EZ IS EGY KÉRDÉS VOLT! Akkor kell még egy GPU? Ez is egy kérdés volt! Van nekem még egy régi 360-as accountom... arra gondoltam, arra teszek GPUt... Az eredeti lesz series S-en, ez meg a ONE-on... Ez így működik? EZ is egy kérdés volt!
    És itt jön a GPU kérdés.... van ugye 1 éves core, ami 8 hónap GPU konvertálva.(?) Igen, ez is egy kérdés... Ha két 12 hónapos core-t veszek az összeadódik és lesz belőle 24 hónap, amit 16 hónap GPUra tudok konvertálni???
    1 bocs hogy ennyire fillérbaxo vagyok, de valamit ennünk is kéne karácsonykor...
    2 bocs hogy ennyire hülye vagyok hozzá, de baromira nem kötött le soha a játék - kivéve az NFS undergrund 1-2-t... :D amiről meg lehet ti nem is hallottatok... :D
    Köszönöm :R ha valaki veszi az időt, energiát, fáratságot hozzám!
    Válaszokat várom a hülye szőke vénember jeligére.... :DD (természetesen felemás cipőkkel :)) )

    [ Szerkesztve ]

    Túrista vagyok

Új hozzászólás Aktív témák