Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    nagyúr

    Hirtelen felindulásból ránéztem a Dune: Spice Wars-ra, mentem pár meccset, majd szomorúan törlésre ítéltem. Megvan a játék Steamen, játszottam Steam Decken és elég szarul futott, de ezt betudtam annak, hogy nincs optimalizálva a hardverre, early access, meg monitorra kitéve fullHD felbontáson izzadt a kézikonzol, stb.
    Na most Xboxon már ezek a kifogások nem igazán működnek, a játék viszont ugyanolyan problémás. Az egy dolog, hogy csak 1080p még Series X-en is, de mellé olyan frame dropok vannak, amik abszolút nem indokoltak egy ilyen játék esetén, ennél a nagyságrendekkel szebb és több egységet használó AoEIV sokkal szebben fut magasabb felbontáson.
    Mellé UI problémák, nehézkes irányítás, néhány kisebb bug, pathing problémák és máris ott vagyunk, hogy hiába lenne érdekes a birodalomépítés, minden percre jut valami nyűg, ami elvonja az ember figyelmét a tényleges játékról.
    Kár érte, mert amúgy egész korrekt módon adaptálták a Dűne világát, van benne potenciál, csak még dolgozniuk kell rajta, hogy konzolon is kipróbálásra érdemes élmény legyen.

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák