Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz elder troll #84025 üzenetére

    Bár Xbox-on most már kicsit körülményesebb (korábban elég volt a NAT type test), de még mindig van lehetőség solo lobby-k létrehozására. Például, hogy az online csatlakozás közben 1-2 mp-re megszakítod a netkapcsolatot. Vagy ha már bent vagy Online-ban akkor szintén megszakítod a kapcsolatot 5-8 mp-re.
    Egy másik megoldás, hogy ha alapvetően kábellel van összekötve a route Xbox, akkor felcsatlakozol WiFi-röl, belépsz a public lobby-ba, majd miután bent vagy rádugod a LAN-t. Ha jól csinálod ezeket akkor vagy solo lobby-ba, de ha nem akkor is érdemes megpróbálni párszor.

    Van több megoldás is, de ahhoz be kell lépni a router-be. Az egyik, hogy ha engedi a router, akkor az Xbox-nak adott sávszélességet le kell csökkenteni olyan 0,15-0,2 Mbps-re (mind a le mind a feltöltést). A másik igazából akkor működik, hogy ha tudod állítania a routerben az MTU-t (pl. Digi PPPoE), ekkor le kell venni azt 750-850 körülire (ki kell próbálni, hogy melyik jó, de általában 800 a legoptimálisabb), és ekkor eleve üres lobby-ba tesz be. Ez utóbbi mondjuk alapvetően PS-es megoldás, mert ott a konzolon belül is lehet állítani ezt.

    Amúgy ahogy írtuk a topic-ba is, igazából idő/bevétel szempontjából a Cayo Perico Heist a legjobb bevételi forrás, amit lehet invite only-ban is csinálni.

    [ Szerkesztve ]

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák