Új hozzászólás Aktív témák

  • lastmohican2

    tag

    Nálam a Galaxis őrzői ment le a napokban.

    Gyönyörű a játék, az egyik legszebb, amellyel eddig xboxon játszottam. Quality módban futott, melyhez az elején hozzá kellett szokni, de miután ráálltam nem volt zavaró.
    A játékmenet kicsit lassan indult be, de a végére nagyon élveztem a harcokat is. A játék elején nincs sok skillünk, így kicsit unalmas volt a harc, de miután kinyitottam jó pár képességet, nagyon jók lettek a harcok is.
    A muzsika kellemes végig, a liszenszelt számok többnyire nálam is szerepelnek a lejátszási listáimon. A történet is érdekes volt végig.

    Erős négyes nálam. Azért nem több, mert sajnos a sok dumának csak kis részét sikerült lekövetnem, mert vagy játszottam, vagy figyeltem, olvastam mit beszélnek egymással hőseink. Sajnos az angolom nem olyan jó, hogy a kettő egyszerre menjen. Továbbá nem vagyok benne a 'lore"-ban (csak az első filmet láttam), így az ide kapcsolódó beszélgetések sem adták meg azt a pluszt, ami miatt többet adnék rá.

    Egyedüli bosszantó dolog a játékkal kapcsolatban az az achievement rendszer. Sajnos szoktam foglalkozni ezzel is, s emiatt van a játékkal kapcsolatban sajnos negatív érzésem is (bár ezt elvonatkoztam az értékeléstől). Az egyik legbosszantóbb, hogy átnézel minden zugot, s összegyűjtesz mindent, s erre a játék végén nem kapod meg az érte járó trófeát, mert bebugolt. Kevésbé bosszantó, de idegőrlő, s időpazarló, amikor vársz egy társad speciális támadására, hogy a játék random beadja-e vagy sem.

    Lehet el kellene eresztenem ezt az egészet, s csak élvezni a játékot...

Új hozzászólás Aktív témák