Új hozzászólás Aktív témák

  • Ice&Lime

    veterán

    Sziasztok!

    Tudna valaki segíteni, aki naprakész a jutúb változtatásaival együtt a regisztrációval kapcsolatban?
    Az lenne a probléma, hogy van egy gmail-google fiók, abban kattintottam a creator studio-ra, aztán create channel-ra, majd itt véletlenül csak tovább mentem a sima create channel-ra, utóbb tudtam meg, hogy kihagytam egy fontos részt számomra a 'use a business or other name' opciót. Ez az opcói érdekes, mert kicsit megváltozott a bemutató videó óta ami jutúbon van a reg menetéről (eltelt 3év), mert amit előhoz ez az opció az most másképpen néz ki. Régebben volt olyan, hogy create a new channel és hozzá tartozó select a category és ebben volt olyan, hogy product or band, company, arts, entertainment és sports vagy other, na mostanra ez eltűnt. Most csak simán új brand account van helyette.
    Szóval ezt a lépést kihagytam sajnos. így utólag szerettem volna mégis módosítani (vagy lehet hogy nem lehet és bukta az email fiók és ezért kell csinálni egy másikat és kezdeni előlről? ), mert gondolom van egy "sima" youtube felhasználó fiók és van azok részére akik valamilyen tartalmat töltenek fel és képviselnek, na én ezt szerettem volna. Utólag a sima accountban valahogy megtaláltam ezt az oldalt amin ugyan ez van, hogy create new brand account (és ugye nincs hozzá select category se előtte se utána). De regelve egy nevet, kipróbáltam , de még egy másikkal is utána, és ami érdekes volt, hogy úgymond a külön létrehozott brand account vagy minek a személyes adatait átnézve fucsaságot találtam, mindkét próba eset után (létrehoz egy majd töröl) után, hogy a személyes adatok / kapcsolattartási adatokná az email egy számomra idegen email cím lett-jött létre és nem lehetett kitörölni vagy módosítani a sajátomra. Ezért nem tudok létrehozni ilyen accountot és nem tudom mi lehet a probléma, miért másnak az email címét teszi hozzá, amikor a saját fiókomból csináltam.., ugyanakkor nem tudom, hogy amit először véletlenül kihagytam és utólag lehet-e módosítani ahogy fent említettem, ami sajnos így nem jó, mert más email címét adja hozzá.
    Nem tudom mit lehet ezzel kezdeni. Jutúb meg válaszolna kitudja mikor. szóval ha valaki érti a témát, az legyen olyan kedves és segítsen, mert nem értem én ezt!
    Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák