BioWare: Az Extended Cut DLC nem fog minden elvárást kielégíteni

Bizonyára sokan várjátok már a Mass Effect 3 Extended Cut DLC megjelenését, hiszen valószínűleg mindenki kíváncsi már rá - kivétel az a pár ember, aki egyből megértette -, hogy mégis hogyan végződik a nagy sikerű trilógia története.

A BioWare egyik vezetője, Casey Hudson szerint az Extended Cut DLC, bár sok kérdésre választ fog adni, mégis lesznek olyanok, akik nem lesznek elégedettek vele, hiszen olyan visszajelzéseket is kaptak a játékkal kapcsolatban, amin a DLC nem fog változtatni.

- "Volt pár visszajelzés, melyekkel nem tudtunk foglalkozni. Akadtak játékosok, akik nyíltan visszautasították a történet lezárásának teljes koncepcióját, és azt követelték tőlünk, hogy változtassuk azt meg és az elejétől kezdve készítsük el újra az egészet. És ezt mi nem tehetjük meg, mivel ez nem a mi történetünk, nem tudnánk, hogyan kellene megírni a sztorit," - mondta Casey Hudson.

Elmondása szerint már csak azért sem lehet mindenki számára kielégítő végkifejletet összehozni, mert a visszajelzések között akadtak olyanok, akik az egész végét újrakészítették volna, másoknak csak a jelenlegi befejezéssel kapcsolatban merültek fel kérdései, míg akadtak bőven olyanok is, akik nagyon is elégedettek a jelenlegi véggel, és kérték hogy ne változtassanak meg semmit sem benne.

Casey Hudson azzal zárta mondandóját, hogy ők nem azzal a céllal készítik az Extended Cut DLC-t, hogy mindenkit boldoggá, a játékot pedig tökéletessé tegyék. Pusztán csak láttak egy lehetőséget arra, hogy azok számára akik értékelik, kibővíthessék a játék által nyújtott élményt. A DLC megjelenése holnap várható PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra.

Azóta történt

Előzmények