Mass Effect 3: Extended Cut DLC megjelenés

A Mass Effect című trilógia a BioWare tagadhatatlanul egyik legnagyobb sikerű játéka lett, ezért óriási sokként ért bennünket nemrég, amikor a harmadik rész végén meglehetősen furcsán zárták le a történetet.
Az utolsó 10 perc komolyan megosztotta a játékosokat, akik közül sokan támadták is érte a készítőket, mondván hogy egyáltalán nem passzolnak a záró képsorok az egész Mass Effect univerzumba, ráadásul gyökeresen ellentmondanak mindennek, amiért eddig küzdöttünk.

A BioWare végül bejelentette hogy egy "Extended Cut" DLC-t adnak ki a játékhoz, melyben további animációkkal és dialógusokkal bővítik ki a végső képsorokat. Ennek az a célja, hogy segítségével jobban megértsük, hogy valójában miért is van a végén minden úgy, ahogy. Az EA és a BioWare egyaránt nagyon büszke a kitalált befejezésre, így most talán végre mi is megérthetjük, hogy miért.
Az alábbi audió-interjúban az Extended Cut DLC-ről beszélnek a készítők:

A Mass Effect 3: Extended Cut DLC megjelenése június 26-án, azaz jövő hét kedden várható. A hivatalos oldalon lévő F.A.Q.-ból kiderül, hogy a mérete mintegy 1,9 GB lesz, azaz várhatóan elég sok magyarázatot fog tartalmazni. Aki kíváncsi a többi részletre, az olvassa el a linkelt oldalt, valamint hallgassa meg az audió interjút.

Azóta történt

Előzmények