ME3 Extended Cut DLC - "Testre szabottabb érzést" kölcsönöz a játék végének

A BioWare producere, Mike Gamble a PAX 2012 rendezvényen tartott tájékoztatóján kijelentette, miszerint a Mass Effect 3: Extended Cut DLC csomag készítésével azt a hatást kívánják elérni, hogy a játékosokkal érzékeltessék: valóban számítanak az eddig meghozott döntéseik. Telepítését követően sokkal testre szabottabb érzést kölcsönöz a játéknak.

- "Sokan említették meg, miszerint a játék végén látható bejátszások nem szükségszerűen azokat a döntéseket tükrözték vissza, melyeket ők az eddigi játék során hoztak," - mondta Mike Gamble. "Mindenképpen igyekszünk az ehhez hasonló dolgokra fókuszálni. Biztosítani szeretnénk, hogy amennyiben meglátjátok a Mass Effect történetének végét, kielégítő mennyiségben láthassatok benne minden összefüggést és információt.

Elmondása szerint a DLC tartalma nem "csak egy pár átvezetőből" fog állni, hanem a játék író- és filmkészítő csapatai együttesen "építik azt fel", ennek hatására a dolgok "egy nagy egésszé fognak összeállni". Mike Gamble azt is elmondta, hogy bár az írók "nagyon büszkék" az általuk kitalált befejezésre, és továbbra is kitartanak mellette, mindazonáltal az is fontos számukra, hogy "odafigyeljenek a közösségre".

- "Ezeknek a visszajelzéseknek a zöme csak a játék megjelenése után érkezett be hozzánk. Miután odafigyeltünk ezekre a reakciókra, egyből eldöntöttük, hogy elkészítjük a "kibővített változatot"",- mondta Mike Gamble. "Őszintén szólva, ez azért nem került bele eddig a játékba, mivel fogalmunk sem volt róla, hogy ekkora igény van rá."

A Mass Effect 3: Extended Cut DLC megjelenése valamikor a nyár folyamán várható, a készítők elmondása szerint az a szándékuk, hogy megadják vele a játékosok kérdéseire a válaszokat, ám egyben hűek maradhassanak a történet csapat által művészeti módon elképzelt befejezéséhez is.

Azóta történt

Előzmények