Blizzard: "Meg fogtok halni a Diablo III-ban, ezt megígérjük"

Amikor 2011 vége felé a Blizzard elindította a Diablo III béta tesztelésének lehetőségét, sok játékost elvarázsolt, viszont akadtak olyanok is, akik már akkor megjegyezték hogy a béta által kínált pályát szinte gyerekjáték végigjátszani, semmi kihívást nem jelent a tapasztaltabbaknak.

Azóta is folyamatosan, egyre többen jegyzik ezt meg a készítők felé is, akik erre válaszként elárulták, hogy a bétában elérhető tartalmakon - miután ott csak normál nehézségi szint van - viszonylag egyszerűen át lehet menni. Azonban a végleges játékban, ahol négy fokozat közül választhatunk, már korántsem ez lesz a helyzet. Ott garantáltan meg fogunk halni, ezt megígérhetik nekünk. Az alábbi videóban ennek okait részletezik:

A Diablo III bétájának kezdete óta a Blizzard folyamatosan javítgatja, módosítja és polírozza a játékot, így az már egyre kevésbé hasonlít a tavaly bemutatkozott verzióhoz. Ezért az IGN riporterei egy videóban most összefoglalják számunkra a legújabb, 10-es verziószámot viselő patch újításait és főbb jellemzőit. Lássuk a bemutatót:

A Diablo III megjelenéséről még mindig nincs konkrét, hivatalos információ. A jelenlegi tervek szerint az Activision-Blizzard páros a 2012. második negyedévi megjelenést szeretné elérni, ám előfordulhat, hogy tovább csúszik a premier.

Azóta történt

Előzmények