Diablo III: Hivatalos megjelenési dátum!

Azt hiszem nem árulok el nagy titkot azzal, hogy amióta csak a Blizzard végre 2008-ban hivatalosan is bejelentette a Diablo III fejlesztését, azóta a Föld játékostársadalmának jó része azt várja, hogy megtudhassa végre, mikor is jelenik meg minden idők egyik legjobban várt játéka. A Mass Effect 3 után a Diablo III az egyetlen, amit idén mindenképp meg fogok vásárolni, remélem hogy a Blizzard nem hagy cserben úgy, ahogyan azt a BioWare tette.

Közeledik az Ítélet Napja! Hamarosan visszatérhetünk a Pokolba! A Blizzard bejelentette a Battle.net Blogon, hogy a Diablo III megjelenése 2012. május 15-én lesz! Globális megjelenésről lesz szó, azaz a világ minden pontján egyszerre fogunk tudni elindulni az Alvilágba, régiótól függetlenül.

Ami a program várható árát illeti, az európai sajtótájékoztató szerint a normál kiadás 60 EUR (17K HUF), míg a Collector's Edition várhatóan 90 EUR (26K HUF) körül kerül forgalomba, ami a hazai béreket tekintve picit magasabbnak számít az átlagosnál. Na de a Blizzard minőséget annak megfelelő árért is kínálták mindig is, emlékezzünk csak a StarCraft II vagy a WoW expanziók gyűjtői kiadásainak áraira.

A Diablo III már a mai naptól kezdődően elővásárolható a Battle.net rendszerén keresztül, aki ezt megteszi, az már le is töltheti a játék kódolt változatát, amit majd május 15-én oldanak fel, annak hivatalos megjelenése után.

A World of Warcraft játékosok még egészen május elsejéig fizethetnek elő az Annual Pass lehetőség keretében, aki ezt megteszi, az ajándékba kapja a Diablo III alapváltozatának kódját az éves WoW előfizetés mellé.

Azóta történt

Előzmények