Diablo III: Nem lesz sem nyílt béta, sem kipróbálható változat megjelenés előtt

Miközben a játékosok a Diablo III megjelenési idejének bejelentését ünneplik, a Blizzard közösségi menedzsere, Bashiok egy Twitter-üzenetben válaszolta meg a rajongók azon kérdését, melyben az iránt érdeklődtek, hogy lesz-e a játékból nyílt béta, demó vagy más formában kipróbálható változat megjelenés előtt?

Elmondása szerint egyáltalán nem terveznek nyílt béta időszakot a Diablo III-ból, valamint arra is kevés az esély, hogy megjelenés előtt egy kipróbálható változatot kiadjanak belőle. A jelenlegi állás szerint aki nem kap kulcsot a zárt bétára, az majd csak a hivatalos megjelenést követően tudja kipróbálni vásárlás előtt a játékot, a Trial verzióval.

Azonban a Trial verzió több lesz egyszerű demónál, hiszen - ahogyan a World of Warcraft esetében is van - az tulajdonképpen maga a teljes játék lesz, pusztán csak a lehetőségeink és az elérhető területek száma lesz benne korlátozva. Tehát aki bizonytalannak érzi magát a Diablo III előrendelését tekintve, az várja meg a hivatalos megjelenést és próbálja ki a trial verziót vásárlás előtt.

Azóta történt

Előzmények