Februárban jöhet az Elden Ring DLC-je?

Egyelőre csak annyit tudunk a Shadow of The Erdtree című bővítményről, hogy jól halad a fejlesztése.

A From Software és a Bandai Namco tavaly február végén hozták el nekünk az Elden Ring című játékot, amely nagyon hamar sokak kedvence lett. Már korábban is szó volt róla, hogy érkezhet kiegészítő a programhoz (erre több jelet és utalást is találtak nagyon hamar a rajongók), azonban a hivatalos bejelentésre egészen idén év elejéig kellett várni. A Shadow of The Erdtree címet viselő DLC-ről azóta sem hallottunk szinte semmit, viszont lehetséges, hogy idő előtt kiderült, hogy mikor érkezik a bővítmény. A DataBlitz oldal idő előtt listázta (nyilván azóta már törölték) a még be sem jelentett Elden Ring x Thrustmaster együttműködéssel érkező új kontrollereket, a leírások szerint pedig azok első adagja a DLC-vel együtt érkeznek februárban. Ami még ennél is meglepőbb, hogy újabb hardverekről szól a fáma amik a 2025-ös kiegészítővel/frissítéssel érkeznének, szóval esélyes, hogy nem csak jövőre, hanem az utána következő évben is kapunk tartalmakat az Elden Ringhez. Persze mindezt egyelőre csak pletykaként kell kezelni a hivatalos bejelentésig.

Előzmények

  • Elden Ring – segítség az elinduláshoz

    Akár Dark Souls-veterán az ember, akár teljesen új számára ez a műfaj, néhány segítség és tipp mindenkinek hasznos lesz, hogy az első órák ne tökéletes tanácstalansággal teljenek.

  • Elden Ring teszt

    Nagyon sokat kellett rá várni, de végre megérkezett a Dark Soulsok és a Bloodborne alkotóinak új játéka, amely a jól ismert receptet hatalmas, nyílt világba helyezte.