Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Victoryus94 #59028 üzenetére

    TV mellé Edifier S350DB / S351DB a legjobb szerintem, ez 2.1, de ahhoz képest meglepően jó és hangminőségre minden szempontból soundbar gyilkos. :D Tehát igazán mélyre lemegy, miközben dinamikus, nem túltolt hangja van, s a szatelitek is nagyon jók, az R1280DB-hez képest legalább két kategóriával jobb.

    Csak annyi a hátránya, hogy ugye a soundbarok praktikumait nem tudja, tehát se HDMI-ARC, se DTS / Atmos dolgok, amiből az előbbi hasznos lenne, de az utóbbi ebben az árban csak parasztvakítás lenne.

    Ha az S351DB nem drágább, akkor jobban ajánlott mert jobb a távirányítója. Vagy a TV-d nem tud valami univerzális távirányító funkciót? Úgy tudnád vezérelni a hangfalakat a TV távirányítójával. Esetleg Bluetooth-thal összeköthető a hangfal a TV-vel? Akkor elvileg működne a hangerőszabályzás a TV távnyomójával. Ezt ki tudod próbálni az R1280DB-vel is.

    A Black Friday akciókat szerintem mindenképp várd meg, jelenleg 86e Ft a S350DB, tehát kicsit kilóg a keretedből, remélhetőleg fog ez lejjebb is menni. De amúgy a mostani árán is megéri.

    [ Szerkesztve ]

    A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

Új hozzászólás Aktív témák