Új hozzászólás Aktív témák

  • Tisztelt PH! klán!

    Tegnap (22-óra körül) az egyik tagotok (vagy csak névlopó?) csalással vádolta a klánomat (X-Team) és eléggé rossz stílussal írogatott nekünk. Nem rúgott ki, de azért nem jó érzés úgy játszani hogy közben írogatnak.
    A vád eléggé értelmetlen volt, configolással vádolt. Ezzel az a baj hogy a pb szűrőtök jól van beállítva, így ezt nehéz lenne kivitelezni.
    A vádolás után elkezdett neveket váltani, ezt azért tehette mert nem kívánta felvállalni a nevét. Sajnos nem tudtam megjegyezni a neveket. De más PH!-s is volt fent, biztos látták a történteket.
    Nem is igazán az zavart hogy vádolt, hanem a stílusa ahogyan előadta. Egyik klántársamat (X-Team Menyét vagy Kopf néven itt a PH-n) ha jól emlékszem "kisfiam" jelzővel illette. Ez már csak azért is vicces mert élőben egy baromi nagy állat (én disznajnak szoktam nevezni). Szólval ha nem ismer ne vádoljon, ugyanis a klántagjaink nagy rész már 20 év feletti, fiatalnak fiatal de azért mégis csak nem "kisfiam".
    Meg a cfg-nket is el szerette volna kérni, ezt nyílt vádolásnak vesszük. Valamint egy mondata ami igazán zavart: "Mivan nem bírjátok a vereséget?" Ezt pont azután mondta hogy az egyik társunk kifagyott, majd a másik kilépett mert megunta. Tehát ezzel a mondattal az a baj hogy mivel ez csak egy játék ezért akkor lépek ki belőle amikor akarok, sőt még azt sem kell megindokolnom hogy miért léptem ki. Nem vérre megy, nem változik semmi a világban hogy ha veszítünk vagy nyerünk. Játszani megyek és nem nyerni!
    Bizonyára észrevettétek hogy ha játszom akkor sosem megyek kommersz fegyverekkel, mert ugyan azok erősek (nemvéletlen megy vele mindenki) de nem érzem úgy hogy "hozzám illene" a fegyó. (társaim nem ilyenek) Tegnap poénból mentem RPG-vel is (sonic boom perkel).

    Pontosan az ilyenek miatt nem szeretek magyar szerverre menni, de a PH! szervere ez esetben eddig kivétel volt, mivel erős a PB. Logikus hogy ha csalni akarnék akkor egy nem pb-s szerre mennék. Ezen kívül fix IP-m van, nem kockáztatnám meg azt hogy kibannoljanak.
    Vagy ha a vád csak ürügy volt arra hogy nem akar minket látni a szerveren akkor inkább mondja ki nyíltan hogy ne játszunk ott. Ha valaki csak nem bírja az arcunkat akkor nyugodtan mondja ki, de vádaskodjon mert az a legrosszabb.

    Írtam a chatbe még mielött kiléptem volna hogy megkereshet itt. Tessék most itt vagyok.

    [ Szerkesztve ]

    Vintage Story PH szervere újra fut!

Új hozzászólás Aktív témák