Új hozzászólás Aktív témák

  • LamaCube

    addikt

    válasz SystemRoot #19500 üzenetére

    Köszönöm a választ! :R
    "azt hiszed legyőznéd alap cfg-vel azokat akik high körüli szinten játszanak"-könyörgöm ,de komolyan hol olvastál tőlem ilyet???????Melyik hozzászólásomban kb.10x olvastam el ez ügyben a hsz-t ,de nem látom.
    Értem az érveidet ,de miért alakult ez így ,ha más csinálja én is csinálom,hogy egyenlő legyen az esély,de gondolom aki profi szinten tolja mint te nem p3-as gépen játszik(jó biztos vannak kevésbé jó konfigosok).
    Összegezve aki valamiben profi az profi dolgokkal is próbálja véghezvinni a tudását tehát törekedik a megfelelő gép összeálításán,de a probléma az,hogy mivel ő úgy gondolkodik,hogy az ellennek gyenge gépe van és "cfg-zik" hát ő is úgy hagyja így egyenlő az esély.Ez sajnos egy ördögi kör és sajnálom,hogy ezt nem tudják a mai napig kiküszöbölni.Mint írtam cod1-em a cod 4 csak fun és szórakozás,de cod1-et lassan 5 éve tolom alap cfg-el és ez az arcoskodás kiállnék alappal bárki ellen .Persze ,ha ő is alappal játszana.
    "Ezzel te az egész komoly Cod coomunityt próbálod oltani hogy cfgnoobozol csak fel sem fogod hogy miről beszélsz."-én tudom miről írok(nem nooboztam le senkit,nagy baj van a szöveg értelmezéseddel) én egy játék tisztaságáról te pedig a magyarázatot ,hogy miért doppingol a high++++++.
    Mi az ,hogy "profi cfg"???Ez úgy lenne igaz ,ha mindenki ugyanazt a profi cfg-t használná,de mivel ahány profi cfg annyi féle úgy te miről írsz,hogy kiegyenlített :F
    Neked az élmény,hogy első légy nekem,hogy egy jót játszak 1 jó társasággal és tudod nem nagy erény,hogy egy ember azt élvezi,hogy "szétaláz" mindenkit.Engem vki lelő nem érzem azt ,hogy lealázott.

    Na mindeggy én így látom te úgy látod én tiszteletben tartom a véleményedet,de nem szeretem ,ha olyanokat írsz amiket nem írtam.
    Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!

    Nem azért nem játszottak,mert nem engedtük,hanem ,mert a PB ledobta őket és láss csodát kérték menjünk az ő szerverükre és mi mentünk és,ha hiszed vagy sem igaz szorosan,de nyertünk.

    [ Szerkesztve ]

    HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

Új hozzászólás Aktív témák