Új hozzászólás Aktív témák

  • Játszottam külföldi szervereken jópár félén. Teljesen más az egész játék, nincs anyázás. Ha valaki chatet fölöslegesen használja akkor spamelőnek tekintik. Teljesen mindegy hogyan játszok mert megtűrnek sőt mindenki mellém áll. A szerverek nem ürülnek le hanem éppen ellenkezőleg jönnek fel és sokkal normálisabban játszik mindenki. Megkockáztatom hogy még jobban is játszanak mint a magyar szervereken. Nagyobb ping néha érződik sajnos, de még játszható. Voltam német, cseh, szlovák és angol szerveren is. Mindenhol van pb ami dolgozik is rendesen, dobál ki akit csak kell.
    Magyar szerverre már csak azért megyek fel hogy nézzem a reakciókat, 3-4 szerverről dobnak vagy bannolnak ki naponta fele fele arányban WH, aim és nemtudokHQ-zni szövegekkel meg volt valami jump is amit nem értek hiszen nem is jumpoltam fel sehova.
    Külföldin haver szerint ilyen nincs és nem is lesz, mert ott játszanak és nem anyáznak. Ő csak azért jár föl magyarra hogy kirúgják, megmondom őszíntén van bennem is valami kis perverz élvezet az iránt hogy már csak azért is magyaron játsszak. Eddig soha egyetlen csúnya szót nem szóltam vissza ha csalónak neveztek (semelyik multis játékban sem!), most már külön bindeket használok hogy idegesítsem azokat akik vádolnak. Eddig mindig én szívtam most úgy döntöttem hogy én fogok szívatni (ha adnak rá okot), visszaadok mindent ami felém irányult. Ha valaki megszól akkor igenis visszaszólok, nem tűrök már semmit tovább hiszen egy arctalan senki anyázik a túloldalon. Ha nincs aki kirúgjon és úgy vádolnak/anyáznak akkor előszedek GL-t és szándékosan elrontom a játékukat ne legyen már jó nekik. Tudom gyerekes de most nem én leszek az áldozat. Nem nekem kell bizonyítanom hogy nem csalok, nem érdekel ha falon keresztül megölök valakit és nem tetszik neki, már simán beírom hogy fogja be a pofáját.
    Ha lenne legális módja akkor az összes tört szervert is lekapcsoltatnám, ugyanis olyan érzésem van mintha csak főleg azokkal lenne probléma.

    A nem tudok HQ-zni dologra meg annyi hogy cod1 óta játszom és soha senkinek sehol nem volt probléma azzal ahogyan játszom, klánom CB-n is szerepelt ilyen játékmóddal és senki de senki nem mondta azt hogy nem tudunk hq-zni CSAK és kizárólag cod4-ben a magyar szerveren tapasztalom ezt. Már azért megszólnak ha egy fél házzal odébb vagyok a rádiótól, pedig a legnagyobb baromság a közvetlen rádió mellet kempelni. Én már nem fogok magyarázkodni senkinek. Spawnkillt nem szoktam de cod4-ben nem is igen van mivel annyira rengeteg spawnpont van és totál randomra hogy nagyon kicsi az esélye annak hogy megöljek valakit spawnolás után pár másodpercel, cod1-ben még lehetett hiszen fix spawnhelyek voltak ahova lehetett időre pontosan granyót dobni persze nem volt etikus de mégse dobtak meg banoltak ki érte sőt waron alap dolog volt tudni a spawnhelyeket! SD-be meg szinte kötelező spawn irányba dobni gránátot az első pár másodpercben! Pálya túloldalára meg amúgy is ritkán megyek, max sniperrel.

    Ezek ellenére kezdem újra megszeretni a játékot, elkezdtem sniperrel menni pedig cod szériában nagyrészt csak darával mentem. Könnyed lövölde amit a RO2 nem ad meg, azt itt megkapom.
    M21 kifejezetten tetszik SP+DS , HC alatt meg SH+DS
    RPD megmaradt örök kedvencnek, grip- el SP+SA, Hcnál SH+SA
    Skorpio silencer, SP+DS, HC nál SH+DS
    A többi mindig változik, de ha nagyon nem megy akkor Ak74u vagy G36c.

    Vintage Story PH szervere újra fut!

Új hozzászólás Aktív témák