Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    válasz Bad Pritt #4168 üzenetére

    Mindig rá kell jönnöm, hogy nincs objektív igazság, minden olyan mint a kémmánián egy parfümillat vélemény, totálisan egyedi. Egyébként nincs ezzel baj én tényleg elfogadom magát a személyes véleményt, engem maga az egész jelenség az ami foglalkoztat, azt szeretném megérteni jobban. Nagyon érdekesnek találom, hogy mennyire másképp látunk dolgokat, mindegy hogy milyen konkrét témáról van is szó. (film, játék, parfüm, bármi)

    Itt a Nioh példánál is, én ha próbálom mint egy split-screen módjára fejben végigpörgetni egymás mellett a két játékot, úristen hát egyszerűen nem egy liga a kettő. Már a kérdés is áll leejtős számomra, hogy "mégis miben nem egy liga?" A scale semmiben nem mérhető össze, Nioh: szinte lineáris, kisebb pályák, art design nem mérhető össze és itt NEM a grafikára gondolok, hanem pl. amik az eldenben vannak, úton útfélen gyönyörűen kimunkált szobrok, tárgyak, a fegyverek kidolgozottsága, részletessége, azoknak leírásai, történetei, akkor ott van az a rengeteg egyedi tárgy, armor, a Niohban nagyon sok fegyver csak annyi, hogy + statok vannak rajta, de ugyanúgy néz ki, ott stat szerint cserélsz, nem egyedi moveset és kinézet szerint, armor ugyanez, multi rész is sokkal sokrétűbb, kidolgozottabb itt, üzenetek más játékosoktól stb. tényleg a végtelenségig tudnám sorolni.

    De itt megint csak azt fogom megkapni, hogy "ezek a dolgok már a DS1-ben, sőt egy Verne regényben is benne voltak, nem újdonság", ami megint egy tök más témához, vitához visz el minket, ami már arról szól inkább, hogy "valami csak akkor lehet jó, ha elegendő újdonság van benne?" De ez már mondom tök más téma megint és szerintem NEM szükséges az újítás ahhoz, hogy valami kiemelkedő legyen és díjakat nyerjen.

Új hozzászólás Aktív témák