Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    nagyúr

    válasz Yodamest #5374 üzenetére

    Ja és még valami, sok jó fegyver van a játékban, de én úgy tekintem, hogy minden buildnek (arcane, faith, int) megvan a fő baxó fegyvere.

    Én ezt ennyire nem érzem így, vannak S tier fegyverek minden fegyvertípusból. Ha simán dps-t nézünk, akkor talán ki lehet emelni egyet-egyet, de ennél azért több fontos tényező van (reach, moveset, skill, weight, stb.). Ha valaki csak skillt spammel, akkor a fenti három valóban erősebb. :D

    Továbbá intnél egyedi a meteorite staff is, amit az elején megszerezve még felhúzni sem kell, midgémig simán OP nyersanyag költés nélkü, ilyen lehetőség faithben abszolút nincsen.

    Ehhez kapcsolódóan az érdekes lehet, hogy ha valaki gigachad sárkányharcos karaktert akar indítani, akkor azért van lehetősége: stonesword key-vel kezdés, lemenni a fringefolk hero's grave-be, összeszedni a dragon communion sealt, összeszedni a reduviát, kinyírni Greyollt és beváltani a sárkányszíveket fasza varázslatokért. Én csináltam ilyen karaktert, ugyan melósabb, de 0 tényleges harccal nagyjából fél óra alatt szerez magának az ember egy fasza sacred sealt, fasza varázslatokat hozzá, rengeteg rúnát.

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák