Új hozzászólás Aktív témák

  • Helsing

    aktív tag

    Üdv!

    Megvettem a Fallout 4-et és szeretnék pár tanácsot kérni.
    Az összes résszel játszottam eddig. A 3-ban és a NV-ban főleg a lopakodásra és a lőfegyverekre gyúrtam. Ezen kívül a hackelésre és a zárfeltörésre ill a meggyőzésre. A problémák többségét igyekeztem szóval megoldani. Ha nem ment akkor egy kritikus lövéssel általában sikert arattam.
    Néha azért használtam power armort is, ha húzós volt a helyzet.

    Pár száz hozzászólást elolvastam már ebben a fórumban, de még picit tanácstalan vagyok. A bőség zavara van. Annyi felé el lehet indulni a karakterfejlesztéssel. Mondjuk ez régebben is így volt. :D

    Olvastam, hogy itt lehet fejleszteni a powerarmort. Ez eléggé érdekel. Meg az építkezés is.

    Jelenleg ott tartok, hogy kijutottam a 111-es Vaultból. Szóval még bármelyik statomat meg tudom változtatni.
    Arra gondoltam, lehet hogy 9-10-re rakom kezdetekkor az int-et az xp miatt. Meg amúgy is szükségem lesz a magas intre később.

    Az erőm és a kitartásom 1-es. Ami nem túl jó. Kevés felszerelést bírok el és kevés HP-t kapok szintenként. Szóval arra gondoltam lehet érdemes kezdetekkor magasra rakni az endurance-t, mivel utólag (visszamenőleg) gondolom nem növeli meg a HP-t. Más tulajdonság (az Int kivételével) nem jár hátránnyal ha a kezdetekkor alacsony. Szóval azokat érdemesebb később megnövelni.

    A túlélőmódot szerettem volna kipróbálni mivel a NV-ban is nagyon bejött, de itt nem lehet menteni csak pihenéskor és gyorsutazás sincs. Olyan mod van ami csak félig aktiválja ezt a túlélőmódot? Tehát kell enni, inni és aludni és el lehet kapni betegségeket. Viszont bárhol lehet menteni és van gyorsutazás.
    A játék még azt is írta, hogy ha visszaállítom túlélőmódból akkor az adott karakterrel többé már nem aktiválhatom azt.

    És egy uccsó kérdés. A modokat nézegetve olyan figyelmeztetés ugrott fel, hogy ha modokat használok akkor a teljesítményeket nem lehet elérni. Ez tényleg így van? Nem lehet az acsikat teljesíteni, ha moddolva van a játék?

Új hozzászólás Aktív témák